Pindakoekje

2007-02-11
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • bladerdeeg
    kaneel gemalen suiker
    ei
    pinda's

Werkwijze

Stap1

snij de bladerdeeg in stukjes besrijk de stukjes met losgeklopt ei

strooi daarover kleingesneden pinda's en daarover de gemalen suiker met wat kaneel ff inde oven temp. staat op het pakje en klaar

foto komt strax inshallah

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

  • Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

    Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (7)

  1. Geplaatst door miss ikkie aan 11-02-2007

    foto.. foto.. foto……

    hij is toch gewoon vegetarisch??er staat namelijk Nee??:S

  2. Geplaatst door sjaahida aan 11-02-2007

    oh ok ik had niks ingevuld. tuurlijk is ie vegetarisch meid. ik kom nu met de foto xxxxxxx

  3. Geplaatst door sara38 aan 10-10-2008

    wat is de bak tijd dan

  4. Geplaatst door sjaahida aan 26-12-2008

    de baktijd staat gewoon o pde bereidingswijze van het pakje bladerdeeg 🙂

  5. Geplaatst door hammoudi aan 16-09-2009

    ik heb ze uitgeprobeert en ziet er goed uit
    mijn zoo is er in iedegeval gek op
    hihihihihi

  6. Geplaatst door sadiye aan 16-09-2009

    hammoudi hoe heb jij dit gemaakt de hoeveelheiden staan er niet bij

  7. Geplaatst door sjaahida aan 16-09-2009

    Sadiye je kan het gewoon op gevoel doen.
    Je mag er zoveel pinda´s, suiker en kaneel op doen als jij zelf lekker vindt.
    De een houdt van veel en de ander wat minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.