Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Mijn gehaktbastilla
Het klinkt veel werk maar als je het in stappen doet (bijv. verschillende tijden op ...
Lees meerBissara – baysara – tamarakt – Marokkaanse erwtensoep
Er bestaat een zeer veelzeggende Marokkaanse uitdrukking die je gebruikt als een vriend in nood ...
Lees meerRijst met kip en groenten in satésaus
Ingredienten voor 5 personen: TIP: je kan natuurlijk ook andere groentes nemen zoals broccoli, aubergineblokjes, ...
Lees meerTabouleh een salade uit de Libanese keuken
Taboulé of tabouleh is een salade uit de Libanese keuken. Het wordt als voorgerecht of ...
Lees meerCouscous met kip en groenten
Ik heb voor de couscous de bereiding van Madame cuisine gebruikt (zie recept couscous met ...
Lees meer