Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Heerlijke kipbastilla!!
Iedereen is dol op mijn kipbastilla.. Wie het niet gelooft.. probeer het maar eens!!
Lees meerMarokkaanse Couscous met kipjes (h’mamat)
Couscous is een heerlijk gerecht voor speciale gelegenheden. Couscous is een zeer populair gerecht in ...
Lees meerVlees tajine met groenten
Vooral als hoofdgerecht voor visite wrdt dit vaak gemaakt. Je kan zelf variereren met de ...
Lees meerTrid – Rfisa, Lemssemmen in kipsaus
TRID - Rfisa, Lemssemmen in een kip saus, Dit is zo lekker!! Het is vooral ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Couscous met melk en pompoen
Couscous met melk en pompoen is een traditioneel Marokkaans Rif gerecht. Couscous is een zeer populair ...
Lees meerTajine van lamsvlees met pruimen en amandelen
Tajine van lamsvlees met pruimen en amandelen, Heerlijk recept van mijn schoonmoeder, heel gemakkelijk om ...
Lees meerCouscous met 7 groenten
Couscous met 7 groenten is een zeer populair Marokkaans gerecht. Couscous wordt gemaakt van grof ...
Lees meer