Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Tajine met kip en groenten
Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele ...
Lees meerTjap Tjoy met Kip
Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee ...
Lees meerLamsvlees met tomaten
Lamsvlees met tomaten, eten met brood of frietjes en salade. Lekker, makkelijk en snel gerecht.
Lees meerTajine met lamslever
Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden ...
Lees meerKiptajine met ui en komijn
Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, ...
Lees meerItaliaanse pastasaus met gehakt
Italiaanse pastasaus met gehakt, Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en ...
Lees meerTortilla met groenten
Tortilla met groenten, Ik gebruik de hieronder beschreven groenten, maar je kunt zelf ook andere ...
Lees meer