Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Citroen amandelkoekjes

Citroen amandelkoekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

Citroen amandelkoekjes, staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven.

Lees meer
Choco-vierkantjes

Choco-vierkantjes

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Views: 22.170 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Verschillende Marokkaanse koekjes

Verschillende Marokkaanse koekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.7 / 5)

Views: 29.025 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Sinaasappel bavaroise vlaai

Sinaasappel bavaroise vlaai

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Views: 14.301 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Bountycakejes

Bountycakejes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Deze mooie cakejes zijn niet moeilijk om te maken en smaken heerlijk!

Lees meer

Cake met twee verschillende pudding

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Views: 28.217 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kleurige kindertaart

Kleurige kindertaart

Recept categorie: ,
Waardering:(3.3 / 5)

Views: 19.720 Deel dit recept met anderen

Lees meer
American pancakes

American pancakes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Deze pannenkoekjes zijn supersimpel en heel snel gemaakt. Je kunt ze bij het ontbijt eten ...

Lees meer
Cordon bleu

Cordon bleu

Recept categorie:
Waardering:(1.5 / 5)

Een cordon bleu of schnitzel cordon bleu is een gepaneerd of ongepaneerd stuk kippenvlees of ...

Lees meer
Bossche bollen

Bossche bollen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3 / 5)

Een Bossche bol of sjekladebol (chocoladebol) is een gebakspecialiteit uit 's-Hertogenbosch die wordt gebakken van ...

Lees meer