Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Mini groenten-ei tortilla
Mini groenten-ei tortilla, de basis van dit recept ergens op een site, maar heb er ...
Lees meerRijsttaart
Rijsttaart, Lekker voor bij de koffie. Smelt de boter in een pan en roer de ...
Lees meerMarokkaanse harcha
Harcha (ook wel gespeld als harsha) is een Marokkaans gebakken broodsoort gemaakt van griesmeel, boter. ...
Lees meerAardbeien slagroomtaart – taart der taarten
Aardbeien Slagroomtaart - Slagroomtaart (bijnaam: taart der taarten) is een taart of gebakje met een ...
Lees meerTiramisu Cake roll
Heerlijke Tiramisu Cake roll, Bekleed een grote rechthoekige bakblik of bakplaat met bakpapier. Doe de ...
Lees meerGevulde schelphoorn
Deze koekjes zien er zeer feestelijk en vooral aantrekkelijk uit! Zeker de moeite waard om ...
Lees meer