Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Koffiecake met koffieglazuur en amandelen recept
Een lekker recept voor een eenvoudige maar heerlijke koffiecake met koffieglazuur. Zelfs koffiehaters en ...
Lees meerTips voor een perfect gistdeeg – voor brood
Het maken van brooddeeg (zowel voor gewoon brood als kleine broodjes, hartig of zoet) vereist ...
Lees meerEiwitten stijf kloppen
Ik krijg regelmatig de vraag hoe je eiwitten het beste kunt stijf kloppen, omdat dit ...
Lees meerBananabread
Het recept is in de jaren 30 ontstaan in Amerika toen er schaarste was. Huisvrouwen ...
Lees meerLamingtons
Heerlijk luchtige cakejes met een laagje jam, gehuld in chocolade en dan door kokos gerold. ...
Lees meerWitte chocolademuffins
Ik ben gek op het maken van muffins, omdat ze zo simpel en snel klaar ...
Lees meer