Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Kokosmaantjes met chocolade
Heerlijke kokosmaantjes, luchtige koekjes met chocolade-uiteinden. Het recept komt oorspronkelijk uit het boek van Nadia ...
Lees meerWentelteefjes
Een wentelteefjes, verloren of gewonnen brood, arme ridders, klakkaards of klakoars of gebakken bokes is ...
Lees meerGehaktbroodjes
Gehakt naar smaak kruiden en wat peterselie toevoegen. hak het uitje fijn en meng ook ...
Lees meerGriesmeel cake met vanille yoghurt en ananas.
Griesmeel cake met vanille yoghurt en ananas
Lees meerGehaktbrood (met of zonder ei)
Gehaktbrood (met of zonder ei), Origineel gehaktbrood wordt heel anders gemaakt met ander deeg etc, ...
Lees meerMini mhensha met gemalen amandelen
Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof ...
Lees meerChocoladetaart
Chocoladetaart, Voor het deeg laat u de boter heel zacht worden, maar niet smelten. Doe ...
Lees meerChocolademousse
Heerlijke chocolademousse dat je makkelijk kan maken. De kinderen zijn helemaal gek op.
Lees meerFeqqas met gekonfijte fruit
Feqqas met gekonfijte fruit, Begin eerst met het klutsen van de eieren samen met de ...
Lees meerAardappelschijfjes in een koekenpan of wok – Marmita
Recept van oude Marokkaanse vrouwen...die vroeger niet wisten dat je ook frietjes kan bakken...
Lees meer