Recipes from Ingredient: Koriander

Koriander is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Het is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt. De specerij komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied.

Shoda Tandoori Chicken

Shoda Tandoori Chicken

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Views: 15.668 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Gevulde msemen met gehakt

Gevulde msemen met gehakt

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.7 / 5)

Volgende keer Insha Allah maak ik voorbereidings-foto's.

Lees meer
Dorade uit oven

Dorade uit oven

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Dorade uit oven, Smeer de dorade van binnen en van buiten goed in met een ...

Lees meer
Maakouda

Maakouda

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Afbeelding is niet van mij! ik zal dit binnen kort weer maken en mijn eigen ...

Lees meer
Bestilla - Bastilla - Pastilla met Kip

Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...

Lees meer
Vlees  met pruimen

Vlees met pruimen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.7 / 5)

Views: 72.345 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Harira

Harira

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Views: 15.218 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Cous-cous met uiene en rozijnen

Cous-cous met uiene en rozijnen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Ik plaats dit recept zonder foto. Een lid van tajin.nl wil graag dit recept voor ...

Lees meer
Doradovis uit de oven in een garnalensaus

Doradovis uit de oven in een garnalensaus

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Doradovis uit de oven in garnalensaus, Alles in een teiltje doen en de vis hiermee ...

Lees meer
Visloempia's

Visloempia’s

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3 / 5)

Verrukkelijke vis loempia's, Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken, vervolgens snijd je ...

Lees meer