Recipes from Ingredient: Mozzarella
Mozzarella is een verzamelnaam voor twee soorten verse kaas. De oorspronkelijke Mozzarella is de Mozzarella di Bufala vervaardigd uit de melk van de waterbuffel. Later is men ook mozzarella uit koemelk gaan vervaardigen. Beiden zijn wel volgens dezelfde principe's vervaardigd, maar hebben een geheel eigen smaak en structuur. De Mozzarella di Bufala is porseleinwit terwijl de koemelkmozzarella een licht gelige kleur van de in koemelk aanwezige caroteen heeft. De Mozzarella di Bufala wordt als een delicatesse beschouwd, maar is in vergelijking met de koemelkmozzarella duurder.
Gevuld bladerdeeg
bladerdeeg pakketjes met zachte vulling lekker als voorgerecht maar ook voor tussendoor, en makelijk te ...
Lees meerTurkse borek
Dit is de Turkse variant van een gerecht wat rond de Middellandse Zee overal wordt ...
Lees meerDe van alles en nog wat lekkere salade
De van alles en nog wat lekkere salade, Pasta aan de kook brengen met een ...
Lees meerGevulde witte bolletjes
Gevulde witte bolletjes, Worst in kleine blokjes gesneden, Bak de ui en paprika in een ...
Lees meer