Recipes from Ingredient: Paprikapoeder
Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm klimaat. Deze soort is familie van de Spaanse peper maar milder van smaak. Hoe lichter de paprika's van kleur zijn, hoe beter de kwaliteit van het poeder wordt.
Kip nuggets
kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en ...
Lees meerTortilla met groenten
Tortilla met groenten, Ik gebruik de hieronder beschreven groenten, maar je kunt zelf ook andere ...
Lees meerTuinbonen op zijn Marokkaans
Tuinbonen op zijn Marokkaans, Lekker simpel gerecht wat je erbij kan serveren, ik serveer het ...
Lees meerMhensha van vis
Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden ...
Lees meerGarnalen tajine
Garnalen tagin, Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te ...
Lees meerHeerlijk Marokkaanse Vistajine
Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, ...
Lees meerLoempia’s met kip
loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en ...
Lees meerGehaktballetjes in tomaten saus
Gehaktballetjes in tomaatsaus + gegrilde paprika, Ontvel de tomaten en snijd het buitenste eraf en ...
Lees meerVisbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen
De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...
Lees meer