Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Het beroemde Marokkaanse Seffa medfouna met kip
Seffa Medfouna is een beroemde Marokkaanse gerecht waarin saffraan kip, lam of rund verborgen in ...
Lees meerMarokkaanse roerbakschotel
Het recept voor deze roerbakschotel heb ik van Riannah. Het is een heerlijke en snelle ...
Lees meerKrokante kip met olijven en ingemaakte citroen
Krokante kip met olijven en ingemaakte citroen Views: 15.482 Deel dit recept met anderen
Lees meerTonijn biefstuk met tuinbonen en marokkaans gekruide aardappelen
Views: 14.173 Deel dit recept met anderen
Lees meerKip met rijst uit Libanon
Ik las in een reisblad over een reis naar Beiroet. De schrijver had er zulke ...
Lees meerMini Quiches met zalm
Deze mini quiches zijn zo heerlijk. Ze zijn ideaal voor de ramadan. Ook als ze ...
Lees meerLamsvlees met gedroogde pruimen
Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes
Lees meerVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meer