Recipes from Ingredient: Peterselie

Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.

Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Ibawen marmita - Marmita is pan in het Marokkaans wat elke Marokkaan(se) wel kent en ...

Lees meer
Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Een gevulde Dorade uit de oven is een super lekker visgerecht! Klinkt moeilijk om te ...

Lees meer
Kaasrolletjes

Kaasrolletjes

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.7 / 5)

Kaasrolletjes, zijn heel simpel en ideaal als je snel iets wil klaarmaken voor onverwachts bezoek ...

Lees meer

Mini visbestilla’s

Waardering:(3.7 / 5)

Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik ...

Lees meer

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd ...

Lees meer
Mfouar - Marokkaans gestoomd vlees

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd ...

Lees meer
Rijst met kip in tomatensaus

Rijst met kip in tomatensaus

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Makkelijk en lekker gerecht!

Lees meer
Keftaballetjes in tomatensaus

Keftaballetjes in tomatensaus

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Algemeen bekend denk ik, maar zet het toch even neer, want het is en blijft ...

Lees meer
Aardappel-gehakt pasteitje

Aardappel-gehakt pasteitje

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Zelf verzonnen, maar erg lekker

Lees meer
Gehaktbroodjes

Gehaktbroodjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Gehakt naar smaak kruiden en wat peterselie toevoegen. hak het uitje fijn en meng ook ...

Lees meer