Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Warme Marokkaanse bloemkoolsalade
Een warme Marokkaanse gekookte salade die je eet met brood.
Lees meerLibanese kipkebab
Kipkebab wordt gemaakt in heel veel landen rondom de Middellandse Zee zoals in Turkije, Griekenland, ...
Lees meerMarokkaanse dikke groentensoep met kip
Een heerlijke dikke groentensoep, gemaakt met een heleboel verschillende groenten en kip.
Lees meerMosseltajine met worteltjes
Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....
Lees meerAlgerijnse chorba met gehaktballetjes en kip
Een heerlijke en geurige Algerijnse goedgevulde soep....
Lees meerPittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous
Een lekkere pittige gevulde vissoep.....
Lees meerGepaneerde pannenkoeken met garnalen en kaas
Lekkere gevulde en daarna gepaneerde pannenkoeken....... een traktatie!
Lees meer