Griesmeel toetje (sutlu irmik tatlisi)

2010-02-17
  • Porties : 10
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 4 glazen melk
    1 glas water
    1 glas suiker
    1 glas griesmeel (irmik)
    handje gewelde rozijnen
    half theelepeltje kardemom
    1 eetlepel kokos
    ruime schaal
    eventueel decoratie : kaneel en kokos

Werkwijze

Stap1

Breng het water, melk, suiker aan de kook. Voeg de griesmeel, kokos en kardemom toe.

Laten koken tot dikke pap ong 4 min? Vuur uit en de rozijnen erdoorheen roeren.

In een glazen schaal gieten en laten afkoelen. Als afgekoeld is de pudding omdraaien en garneren met kaneel en kokos en in porties snijden.

Smakelijk!

heb de afbeelding gegegoogeld, hier is het zonder rozijntjes en kokos . ik zou zeggen alles kan denk aan de toetjes van de winkel met siroop ook heel lekker natuurlijk. laat je fantasie de vrije loop en hier met dit toetje zijn echt veel leuke dingen te doen ( en lekker makkelijk)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.