Origenele Tiramisu recept

2008-10-24
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • * 6 eidooiers
    * 250 gr. suiker
    * 500 gr. mascarpone
    * 30 lange vingers
    * 30 cl sterke gezoete koffie
    * 2 eetlepels cacao

Werkwijze

Stap1

Klop het eigeel met de suiker tot een schuimig massa.
Voeg mascarpone toe zodat een soepele room ontstaat.
Doop de lange vingers inde koffie en leg ze in schaal/ ronde bord.
Verdeel de helft van de mascarponeroom erover, leg weer een laag in de koffie gedrenkte lange vingers erop en de rest van de room.

Strooi er cacao erover en zet het in de koelkast minstens 2 uurtjes maar je kan het beter een dag van te voren maken smaakt lekkerder.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door sadiye aan 09-11-2008

    ziet er erg lekker uit maar is niet goed voor mij lijn hahahah

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.