Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

2005-10-05
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - kipfilet
    - 500 gr. champignons
    - 2 grote uien
    - tagiatelle (pasta)
    - creme fraische
    - geraspte kaas
    - citroen
    - peterselie
    - boter
    - olijfolie
    - kipkruiden en event. andere kruiden
    - knoflook

Werkwijze

Stap1

Was en snijd de kipfilet in reepjes of blokjes. Maak een sausje van olijfolie, citroensap, kipkruiden/andere kruiden, citroensap, knoflook (geperst)en ui in blokjes.

De kip laten marineren in dit sausje. Schijfjes champignons met klontje boter in een pan, crème fraische en kaas erbij.

Even laten koken en dan zout en peper naar smaak toevoegen. Niet vergeten af en toe te roeren! Tagiatelle in een pan met water laten koken en i.p.v zout kan je boullion gebruiken, dit geeft een extra smaakje aan de pasta.

Olijfolie in een wok, kip erin, peterselie erbij en eventueel kruiden. Als alles gaar is, serveer je alles op een aparte bord. 

Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ook lekker Je kan ook groene of zwarte tagiatelle gebruiken dat is ook gezonder. Eet smakelijk!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.6 / 5)

4.6 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Nacira aan 22-11-2005

    Heb foto toegevoegd.

  2. Geplaatst door sami aan 23-12-2005

    dat lijkt mij zo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.