Recept vaardigheidsniveau: Normaal

Pastilla met vis

Vis pastilla – Vis taart

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.6 / 5)

Pastilla, Bastilla, bestilla of pastila is een Marokkaanse hartige gevulde taart, die wordt gemaakt van ...

Lees meer
Banoffee taartjes - taartjes met banaan en karamel

Banoffee Taartjes – taartjes met banaan en karamel

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(0 / 5)

Banoffeetaartjes / Banoffeetaart stond al heel lang op mijn lijstje om eens te maken en ...

Lees meer
Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

Recept categorie: , , , Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Het beslag van oliebollen bevat vaak bier, in dit Hollandse oliebollenrecept van Noona zit het ...

Lees meer
Baklava met amandelen en walnoten

Baklava met amandelen en walnoten

Recept categorie: , , Keuken: ,
Waardering:(4 / 5)

Baklava is een lekkernij die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt vooral verkocht in ...

Lees meer

Dadel Koekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Meng voor het deeg de bloem, boter, suiker, ei en mazhar tot een zacht ...

Lees meer

Mini visbestilla’s

Waardering:(3.7 / 5)

Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik ...

Lees meer

Koksmutsjes

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Deze mooie broodjes lijken op koksmutsjes, vandaar de naam 🙂  Het recept heb ik van ...

Lees meer

“Spaghetti”-Chebbakia

Recept categorie: , , , Keuken:
Waardering:(3.1 / 5)

De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het ...

Lees meer
Marokkaanse koekjes Gazellehoorntjes - ka3b leghzal

Bekendste Marokkaanse koekjes Gazellehoorntjes – Ka3b Leghzal

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Het beroemdste Marokkaanse koekjes, ka3b leghzal. Ze zijn heerlijk en bijna iedereen is er gek ...

Lees meer
Kokosmaantjes met chocolade

Kokosmaantjes met chocolade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Heerlijke kokosmaantjes, luchtige koekjes met chocolade-uiteinden. Het recept komt oorspronkelijk uit het boek van Nadia ...

Lees meer