De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.
Waardering:(5 / 5)
Een lekkere broodje, voor als je veel honger hebt en niet te veel wilt doen.
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
Views: 66.670 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3.9 / 5)
Views: 43.532 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.5 / 5)
Views: 41.885 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(0 / 5)
Views: 31.431 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
Views: 34.097 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(5 / 5)
Views: 28.888 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4 / 5)
Views: 29.821 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3 / 5)
Kikkererwten, gehaktballetjes en aardappels
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
Views: 40.769 Deel dit recept met anderen
Lees meer