Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Tips voor een perfect gistdeeg – voor brood
Het maken van brooddeeg (zowel voor gewoon brood als kleine broodjes, hartig of zoet) vereist ...
Lees meerEiwitten stijf kloppen
Ik krijg regelmatig de vraag hoe je eiwitten het beste kunt stijf kloppen, omdat dit ...
Lees meerBananabread
Het recept is in de jaren 30 ontstaan in Amerika toen er schaarste was. Huisvrouwen ...
Lees meerLamingtons
Heerlijk luchtige cakejes met een laagje jam, gehuld in chocolade en dan door kokos gerold. ...
Lees meerWitte chocolademuffins
Ik ben gek op het maken van muffins, omdat ze zo simpel en snel klaar ...
Lees meerMadline (madeleine)
Heerlijke cakejes in schelpjesvorm! De cakejes zijn afkomstig uit Commercy, een provincie in het noorden ...
Lees meerChocolade tulband cake
Een heerlijke cake! qua smaak en qua uiterlijk! Het is zeker een aanrader!
Lees meerOverheerlijke griesmeelcake
Overheerlijke griesmeelcake Views: 51.773 Deel dit recept met anderen
Lees meer