Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Tajine van ossenstaart met uien en kikkererwten
Ossenstaart kennen we van de soep maar ook in een tajine is ossenstaart verrukkelijk.... Dit ...
Lees meerGehakttortilla
Aardappeltortilla's worden doorgaans gemaakt van aardappel, ei en ui maar hieronder vind je een lekker ...
Lees meerKiptajine uit Essaouira
Een heerlijke tajine volgens een recept uit de Marokkaanse vissersplaats Essaouira aan de Atlantische Oceaan......
Lees meerChorba met kip en couscous
Dit is een "Chorba", d.w.z. een ongebonden soep. Maar doordat er couscous in gaat krijg ...
Lees meerKipbestilla (lekker)
Tot nu toe veel complimentjes gehad Allaahumma Baarik en is alhamdulillaah tot nu toe altijd ...
Lees meer