Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Een knapperig Marokkaans voorafje

Lees meer
Fekkas met chocolade

Fekkas met chocolade

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

een variant op de gewone fekkas

Lees meer
Ghoriba's met amandelen

Ghoriba’s met amandelen

Recept categorie:
Waardering:(3.6 / 5)

Views: 72.273 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Bachkito

Bachkito

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Views: 82.448 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Dziria

Dziria

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Views: 60.358 Deel dit recept met anderen

Lees meer
M'chekla

M’chekla

Recept categorie:
Waardering:(1.9 / 5)

Zonnekoekjes

Lees meer
Bestilla met kip

Bestilla met kip

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Views: 101.648 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Honing-griesmeelcake met sinaasappelsiroop

Honing-griesmeelcake met sinaasappelsiroop

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Views: 50.791 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Sesam-vanillekoekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Lekkere, luchtig, geSimpel te maken vanillekoekjes....

Lees meer
Chocoladebrownies met noten en rozijnen

Chocoladebrownies

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Chocoladebrownies, hak de noten in stukjes. Breek de chocolade in stukjes en smelt deze au ...

Lees meer