Recipes from Ingredient: Bloem
Bloem is een fijngemalen meel van granen, waaruit de buitenste schilletjes, de zemelen en de kiemen van het graan verwijderd zijn.
Traditionele Marokkaanse Harira soep
Nog twee maanden ongeveer en dan is het weer ramadan insha Allah. Dan is de ...
Lees meerTurkse pide met gehakt en Turkse kaas
Deze heerlijk Turkse pide is gevuld met gehakt, paprika, Turkse kaas en mozzarella. Turkse pide ...
Lees meerSmida Stokbroden
Stokbrood is de Nederlandse naam voor de Franse broodsoort baguette (letterlijk "stokje"). Het stokbrood dateert ...
Lees meerMarmer muffins
Het recept van Marmer muffins. Net gebakken voor late bezoek. Ze makkelijk te maken en ...
Lees meerKnoopbroodjes met peterselie en knoflook
Deze heerlijke Knoopbroodjes met peterselie en knoflook kun je lekker eten bij je harira of ...
Lees meerMchimeches of abrikozenkoekjes
Deze Mchimeches of abrikozenkoekjes smaken een beetje naar de Marokkaanse richbound koekjes waar ik echt gek op ...
Lees meerBaghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes
Het recept van Baghrir, de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes. Vaak wordt zo'n pannenkoek zonder gaatjes ...
Lees meerBabot Ftira of khoubz de ma9la
De batbot broodjes worden bijna dagelijks tijdens de Ramadan gemaakt voor de Iftar. De ene ...
Lees meerLekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan
Marokkaanse Tchichasoep of iewzan is griesmeel van gerstekorrels. Ze zijn heel gezond, maar kun je ...
Lees meerMaanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept
Recept van heerlijke maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade. Lekker met een kopje koffie of thee.
Lees meer