Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
Waardering:(4 / 5)
Gamba's en kaas in een knapperig pakketje...
Lees meer
Waardering:(3.4 / 5)
Kleine mhensha gemaakt van deeg die je ook met elmefrok gebruikt, en gevuld met groenten ...
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
Views: 101.680 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.2 / 5)
Views: 52.643 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3.9 / 5)
Een knapperig Marokkaans voorafje
Lees meer
Waardering:(4 / 5)
een variant op de gewone fekkas
Lees meer
Waardering:(3.6 / 5)
Views: 72.285 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.1 / 5)
Views: 129.766 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4 / 5)
Views: 82.462 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3.3 / 5)
Amandelcake, Een cake die altijd lukt en erg mooi presenteert.
Lees meer