Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Gehaktbrood (met of zonder ei)
Gehaktbrood (met of zonder ei), Origineel gehaktbrood wordt heel anders gemaakt met ander deeg etc, ...
Lees meerMini mhensha met gemalen amandelen
Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof ...
Lees meerChocoladetaart
Chocoladetaart, Voor het deeg laat u de boter heel zacht worden, maar niet smelten. Doe ...
Lees meerAardappelschijfjes in een koekenpan of wok – Marmita
Recept van oude Marokkaanse vrouwen...die vroeger niet wisten dat je ook frietjes kan bakken...
Lees meerTajine met Kefta – Gehakt
Tajine met Kefta, Gehakt, Tajine is een aardwerken pan die in Marokko in steenovens wordt ...
Lees meerAmandelkoekjes
Amandelkoekjes, In een tweede kom gemalen amandelen, geraspte citroenschil, vanille aroma en kaneel mengen; vervolgens ...
Lees meerCalamares fritos a la Romana
calamares fritos a la Romana, Frituur de calamares zorgvuldig, want de inktvis wordt taai en ...
Lees meerHoningkoek
Honingkoek, Ik vind ze meestal de volgende dag het lekkerst als de honing er is ...
Lees meer