Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes
Het recept van Baghrir, de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes. Vaak wordt zo'n pannenkoek zonder gaatjes ...
Lees meerBabot Ftira of khoubz de ma9la
De batbot broodjes worden bijna dagelijks tijdens de Ramadan gemaakt voor de Iftar. De ene ...
Lees meerLekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan
Marokkaanse Tchichasoep of iewzan is griesmeel van gerstekorrels. Ze zijn heel gezond, maar kun je ...
Lees meerKnapperige gezonde salade
Daar ben ik weer met een salade! Deze knapperige gezonde salade vond mijn zoontje zo lekker! ...
Lees meerGroentelasagne Rol
Het recept van Groentelasagne rol. De hoeveelheid is voor 2 bakplaten voor 10 personen als bijgerecht, is ...
Lees meerMaanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept
Recept van heerlijke maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade. Lekker met een kopje koffie of thee.
Lees meerMarokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen Recept
Hier een makkelijk recept voor een Marokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen. Marokkaans brood mag ...
Lees meerMarokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept
Het recept van Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie. Deze msemmens kun je ook vullen met andere ...
Lees meerThuis gemaakte zachte bagels met sesam
Een bagel is een broodje met een gat erin. Qua vorm lijkt hij veel op ...
Lees meerEcht Marokkaans brood thuis maken voor traditionele gerechten en ontbijt
Hoe je Marokkaans brood thuis kan maken. Heerlijk warm en de geur mmm en natuurlijk ...
Lees meer