Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Hazelnootmaantjes

Hazelnootmaantjes

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

zelf verzonnen koekjes :):):):):):)

Lees meer
Gevulde aardappelballetjes met gehakt

Gevulde aardappelballetjes met gehakt

Recept categorie:
Waardering:(4.4 / 5)

Lekker bijgerecht, te gebruiken bij groenten....

Lees meer
Spinazietaart

Spinazietaart

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.9 / 5)

Views: 42.272 Deel dit recept met anderen

Lees meer
M'chekla

M’chekla

Recept categorie:
Waardering:(1.9 / 5)

Zonnekoekjes

Lees meer
Bestilla met kip

Bestilla met kip

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Views: 102.814 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Honing-griesmeelcake met sinaasappelsiroop

Honing-griesmeelcake met sinaasappelsiroop

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Views: 51.679 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Sesam-vanillekoekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Lekkere, luchtig, geSimpel te maken vanillekoekjes....

Lees meer
Chocoladefekkas

Chocoladefekkas – chocoladekoekjes zonder bakken

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Voor deze heerlijke koekjes heb je geen oven nodig dus dat is lekker simpel

Lees meer
Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Een knapperig Marokkaans voorafje

Lees meer
Fekkas met chocolade

Fekkas met chocolade

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

een variant op de gewone fekkas

Lees meer