Recipes from Ingredient: Kruiden
Hartige broodjes met gehaktvulling heerlijk zacht en luchtig
Deze hartige broodjes met gehaktvulling maakte ik jaren geleden voor het eerst naar een recept ...
Lees meerKoffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom en chocoladestukjes
Het recept van koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom en chocoladestukjes. Heerlijk voor bij de koffie maar natuurlijk ...
Lees meerKleine kerststolletjes luchtige en zachte met homemade amandelspijs
Vorige maand was ik mijn Hollandse baksel vergeten, dus deze maand een extra leuke (vind ...
Lees meerWortelcake met noten
Wortelcake wordt al sinds de middeleeuwen gemaakt, vooral wanneer suiker erg duur was, nam men ...
Lees meerHeerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes Maakouda
Deze heerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes - Maakouda zijn simpel te maken en weer een leuke variatie ...
Lees meerChurros net zo lekker als die van Marokko
In Marokko haalde ik bijna elke ochtend churros. Het is een Spaans recept. Ik vond ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Tajine met kipgehakt in zoete saus
Het recept van een heerlijke traditionele Marokkaanse tajine met kipgehakt en zoete saus. Iets anders ...
Lees meerBloemkoolnuggets – bloemkoolkoekjes uit de oven met kaas
Ik hoor je denken, Bloemkoolnuggets??? Het zijn een soort bloemkoolkoekjes uit de oven met (uiteraard) ...
Lees meerLoempiapakketjes met kipvulling
Loempiapakketjes waren vorig jaar DE trend in de ramadan. Ook dit jaar zie ik ze ...
Lees meerRoomsaus – Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus
Jullie weten inmiddels wel dat ik het liefst kook zonder pakjes en zakjes. Deze roomsaus ...
Lees meer